panel

Bagagevervoer

Iedereen die al eens eerder op Terschelling is geweest, die kent het. Je huurt een fiets en dan, wat doe je met al je tassen en koffers?

Als je bij ons een fiets huurt, verzorgen wij het vervoer van je bagage op de heenweg en op de terug weg, wel zo makkelijk. Je haalt je fiets af bij de boot en hoeft je geen zorgen meer te maken over de bagage.

Hoe werkt het?

Als je online je fietsen besteld, kun je in stap vier van het bestelproces kiezen of je de fietsen wilt afhalen bij de boot, in Formerum of dat je ze wilt laten bezorgen op je vakantie adres.

Indien je er voor kiest om de fietsen af te halen bij de boot, zorgen wij er voor dat de fietsen die je bestelt hebt klaar staan op de haven van Terschelling. Bij aankomst kun je ze al zien staan, op nog geen 50 meter lopen vanaf de boot.

Als je van de boot af komt haal je de tassen en koffers uit de bagage karretjes van rederij Doeksen, als je langs de uitgang linksaf slaat zie je de bussen staan van Noorderlicht fietsverhuur. Hier kun je je bagage afgeven en je fietsen afhalen. Als je ingecheckt bent geef je de tassen af aan een van collega’s, hij of zij voorziet je bagage van onze bagagelabels en bezorgt ze op uw vakantie-adres. Jij stapt op de fiets en kan alvast een drankje gaan doen onderweg.

Op de terugweg

Bij aankomst op Terschelling, bij het afgeven van je bagage, kun je meteen een afspraak maken voor de terugreis. Ja, wij halen je bagage weer op bij vertrek en brengen deze voor je naar de boot. In overleg kijken we met welke boot je weer vertrekt en hoe laat we dan je bagage komen ophalen voor de terugreis.

*Houdt er rekening mee dat als je de terugreis wilt wijzigen dit tijdig dient aan te geven, graag de dag voor vertrek ook aan ons laten weten dat je eerder vertrekt.