Bagagevervoer

Bagagevervoer


Iedereen die al eens eerder op Terschelling is geweest, die kent het. Je huurt een fiets en dan, wat doe je met al je tassen en koffers?

Als je bij ons een fiets huurt, verzorgen wij het vervoer van je bagage van en naar je vakantieadres. Bij aankomst op Terschelling staan de fietsen voor je klaar, je haalt je fiets op en geeft je bagage af aan ons. Wij voorzien je tassen en koffers van bagagelabels en bezorgen deze op je vakantieadres.

Bij aankomst

Bij aankomst op Terschelling kun je ons al zien staan, op nog geen vijftig meter lopen vanaf de terminal. Kom je met de langzame veerdienst naar het eiland, dan kun je je koffers en tassen van de speciale bagagekarretjes afhalen. Als je met de sneldienst naar het eiland komt zul je zelf je bagage mee moeten nemen van het achterdek.

Als je je koffers en tassen bij elkaar hebt kun je bij ons inchecken, wij voorzien je tassen van speciale bagagelabels en leggen deze apart in de bezorgbus. Als je je bagage hebt afgegeven kun je de fietsen afhalen.

Bij vertrek

Op de dag van vertrek komen we je bagage ook weer ophalen. Hiervoor hanteren wij geen vaste tijden maar we proberen dit in goed overleg te doen. Veelal wordt bij aankomst meteen een afspraak gemaakt voor de terugreis. Mocht dit niet zo zijn, of weet je nog niet wanneer je weer vertrekt dan kan dit ook later worden afgesproken.

Heb je nog geen afspraak gemaakt voor de terugreis of heb je je terugreis gewijzigd laat dit ons dan zo snel mogelijk weten, uiterlijk op de dag voor vertrek. Wij kunnen onze afspraken voor het ophalen van de bagage niet meer wijzigen op de dag van vertrek.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben laat het ons even weten.