Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen


Hieronder vindt je antwoord op veel gestelde vragen, we hebben de vragen verdeeld over verschillende onderwerpen. Staat je vraag er nou niet tussen neem dan even contact met ons op

  • Kan ik ook met Credit Card betalen?

Ja, als je vooraf besteld via de website kun je er voor kiezen om met zowel PayPal als Credit Card te betalen. Kijk voor meer informatie ook bij “Bestellen en betalen

  • Kan ik bij aankomst ook met PIN betalen?

Helaas, het is momenteel nog niet mogelijk om bij aankomst met je Pinpas te betalen. Hier komt verandering in maar voor nu kun je alleen contant bij aankomst betalen.

  • Kan ik bij jullie wel veilig betalen?

Onze website is voorzien van encryptie (SSL), als je in de adresbalk een slotje ziet, of je ziet https://www.. staan dan weet je dat je gegevens versleuteld worden verstuur.

Lijkt het erop dat je verbinding niet veilig is of verschijnt er geen slotje in de adresbalk, annuleer dan de bestelling en neem meteen contact met ons op.

  • Moet ik borg betalen?

Verblijf je op een van de jeugdcampings op het eiland, of ben je met vrienden jonger dan 21, dan moet je bij ons borg betalen. Per fiets betaal je 20 euro contant bij aankomst. Als je netjes met je fiets omgaat en deze in dezelfde staat terug brengt als je hem gekregen hebt dan krijg je de borg bij het inleveren van de fiets weer terug.

  • Bij verschillende fietsen zie ik een framemaat staan, wat houdt dit in?

De maat van een fiets hangt af van de grootte van het wiel (inch maat) en de framemaat (maat in cm). Van veel modellen hebben we verschillende maten beschikbaar.

Een reguliere maat voor heren: 62cm

Een reguliere maat voor dames: 57cm

Van alle volwassen modellen hebben we verschillende maten beschikbaar, mocht het nu blijken dat je liever een grotere of kleinere fiets wilt hebben dan kun je hem altijd omruilen.